söndag 21 juni 2009

okej. var i göteborg idag. joanna och pål skulle köras till ett flygplan och vi tänkte att man skulle göra nånting av det. har inte vart på liseberg på evigheter. det var som vanligt. hangovern var borta men ändå där i början. efter flumriden var den helt borta.


Ac/Dc spelar där ikväll, så stället var fullt med pappor. typ pappor som hängde av sig skinnpajen när barnen kom. dom såg förväntansfulla ut. helt säker på att det låg lång övertalning och diverse mutor för att dom skulle få dispans av frun för att åka.
jag föreställer mig hur dom rotar i garderoben och går igenom kartongerna på vinden för att hitta den där gamla jeansvästen med patchar som dom omsorgsfullt sytt på 1983.
jeans är en förbrukningsvara. så är det bara. nån gång efter trettio så slutar man leta och nöjer sig med 501:or. dom gamla slimmade jeansen är borta. typ brända eller nåt.
Summan blir en helt vanlig pappa. klädd i sandaler med strumporna kvar, knäshorts, ful tröja. rockvästen är dock på. typ som kaviar och glass. Angus young är inte så jävla ung han heller för den delen. Så det gör inget.

2 kommentarer:

Elisabet. sa...

Tack för senast Hannes och kul, nu rör det verkligen på sig här på sidan ., hälsar Elisabet som just nu slåss med myggen i Jämtland

Joanna sa...

:-):-):-)